Alla inlägg under maj 2008

Av Lotta - 9 maj 2008 19:45

Sitter här klistrad framför datorn. Pratar med lite folk, får många krya på dig kramar!! Eh, tackar och tar emot. Vore lite mysigt att få kramas i verkligheten. Men det verkar inte bli så inte inom den närmsta framtiden. Jag måste hitta den rätte att kramas med juh!! *L*


Skrev förut att jag tycker det är trist när nån utger för att vara på ett speciellt sätt men det visar sig att de inte alls är så. Blir så trött, de måste ha dåligt självförtroende eller nåt!! De fattar inte att de kanske sårar den andra personen, för det kan vara så att man blottat sitt inre för denne.. Nej, detta behöver inte hänt mig, det finns folk runt omkring mig som råkat ut för detta. Själv har jag lärt mig läxan att inte ge ut mig själv det första jag gör. Visst jag skriver här, men det är inte riktigt samma sak(tycker jag i alla fall)

Vissa saker jag skriver kan ha hänt mig eller nån annan, vad som är vilket får ni aldrig veta..ler. Lite hemlisar måste man juh ha....


ojoj en pojke kallar på min uppmärksamhet..hehe...bäst att gå...


kram så länge...

Av Lotta - 9 maj 2008 17:04

Jaha, inge piggare, trots att jag sovit hela dagen. Nu vill jag bara bli frisk, men det verkar som om den här j-la förkylningen ska sitta i!!!!


Skulle helst av allt sitta på min balkong med en kall Dooleys+mjölk. Nä nu får jag dricka the och proppa i mig halstabletter istället!! Har i alla fall lagat mat, det blev kasslergryta. En massa vitlök, gul lök, kassler( så klart) , champinjoner, grov malen svart peppar och sen hade jag i lite creme fraiche. Det blev starkt och gott!!!


Nu ska jag dricka kaffe, det är ett måste!! kramen


Av Lotta - 9 maj 2008 09:48

Mår fortfarande inte bra, men men det går nog över får vi hoppas!!!!

Skulle varit härligt om man kunde sitta på nån uteservering och glo på nåt snyggt!! Men en annan får hålla sig inomhus.


Idag ska jag bara ta det lugnt, för jag hoppas att jag mår bättre under helgen, jag skulle behöva styra upp här hemma. Men det är sånt man inte orkar när man är sjuk!!


Jag har funderat mycket. Tycker det är trist när en del utger sig för att vara på ett visst sätt. Men sen vågar de inte stå för sanning och ärlighet. Nånting som jag tycker att man ska vara rädd om. Ja som sagt blir aldrig förvånad!!


Kramis

Av Lotta - 8 maj 2008 20:44

Lyckades till slut somna i soffan. Slö tittade på The Hills på MTV, det är rätt intressant program tycker jag. Har inte gjort nånting idag, ska ta en dusch sen innan jag kryper ner i sängen.


Känner mig lite bättre tror att febern är borta, men halsen/luftrören känns inge vidare..Det ger nog med sig det oxå.

Jaha...dumglo lite mer på burken ett tag. För nu är jag juh inte ens trött, så jag får väl vara vaken lääänge ikväll...


Kramis kram

Av Lotta - 8 maj 2008 15:58

Har fortfarande inte lyckats vila trots att jag känner att jag behöver göra det. Pallrade mig till affären för att köpa halstabletter och lite andra grejor. Det var jobbigt, för det är inte skoj att vara sjuk i värmen. Väl hemma igen, så fick jag erbjudande om att äta lunch eller middag blir det väl. Så det var bara att söka sig ut igen. Tur att man inte har så långt. Det blev pizza, den gjorde mig helt säckig och jag ska försöka för elfte gången att vila lite. 

Kanske man mår lite bättre sen*hoppas*.


Varma kramar

Av Lotta - 8 maj 2008 12:18

Åh, vad det är trist att vara hemma. Har ingen ro att vila, skulle jag gått till jobbet idag, så skulle jag säkert vara super trött. Konstigt att det är sååå.

Har pratat med min kära mor i telefonen, hon har varit till Ullared.Hon har handlat lite grejor till mig, hon är snällaste mamman i världen!!!


Vet inte vad jag ska hitta på nu!!! Tvinga mig ner i soffan och glo lite på teve, borde använda teven mer med tanke på hur mycket man betala i tv-licens!!!! Men det borde vara bättre program för alla dom pengarna dom får in!!!


Nu ska jag krypa  ner i min soffa och glo på teven och tycka synd om mig själv!! Vore trevligt om nån ville pyssla om mig, Astrid( katten) lär ju inte göra det. Hon tittar konstigt på mig och undrar varför jag är hemma och inte är på jobbet!!!


Hej på ett tag!!!! Kram

Av Lotta - 8 maj 2008 10:18

Nu har jag kråkor i halsen. Det har förflyttat sig till luftrören, låter inte direkt mysigt när jag hostar. Det blir till att röka mindre, nä jag ska inte sluta röka!!! Nån gång ska jag göra det men inte nu!!!


Sov en timme efter jobbet igår, kände mig lite bättre men har fortfarande feber. Åkte till T vi käkade lite mat, grillad kyckling, tzatziki och sköljde ner det med lite vin. Haha, ja ja,.,, vi pratade om lite allt möjligt sen åkte jag hem. Har ringt till jobbet och sagt att jag blir hemma imorgon oxå, lika bra och kurera mig ordentligt. Men jag gillar inte att vara hemma från jobbet, men känner att jag skulle inte göra nåt bra  och sen smitta ner mina arb. kamrater och brukare.


Ha en underbar förmiddag!!! *Host host*

Av Lotta - 7 maj 2008 15:11

Nu är det ett faktum att jag är sjuk!! Har feber och ingen värktablett hjälper. Jobbat idag, har svettats som en gris, gav upp och gick hem tidigare och sjukskrev imorgon. Känns konstigt för jag brukar inte vara sjuk, men som en sa det är ingen som tackar mig för att jag jobbar med feber.


Nu vill jag bara krypa ner i sängen och bli frisk, det är halsen som är värst, den är lixom rivig, inte ont.


Sen blev det inte Stockholm för min del, för det var nån annan som skulle få det uppdraget helt plötsligt. Min chef blev lika besviken som jag, för beslutet kom uppifrån. Ja ibland är man liten.


Det enda roliga denna dag var att jag fått ett kort, där S. uppskattar min vänskap och talar om att jag alltid finns där. Känns skönt att man sköter sig!!


Nej. Nu säger min kropp ifrån och hjärnan är inte med...


Ha en fortsatt bra onsdag.!!! Tänk på mig som är sjuuuk.-...*host host*

Ovido - Quiz & Flashcards