Alla inlägg under maj 2008

Av Lotta - 17 maj 2008 17:26

Jag var tvungen att lägga mig och vila en stund. Det var skönt och behövligt!!! Har precis duschat och ska dricka lite mer kaffe. Behöver juh tyvärr gå ut i detta väder. Har lovat att kolla till en jobbbarkompis katter. Men jag drar mig in i det längsta....men jag måste juh. Sen blir det nog en sväng förbi affären och inhandla nåt gott att äta på. Det är juh lördag idag!!


Sen får vi se vad som händer ikväll, allt eller inget. Det är juh det man aldrig vet!!*L* 


Ja gott folk!! Ha det gött så länge..


Av Lotta - 17 maj 2008 08:50

Det blev inte så jätte sent igår, men jag hade hoppas på att kunna sova lite längre men men...


Det var tydligen fel på Telias mobilnät igår, det var juh därför min mobil inte funkade!!!! Det märktes för J. hade skickat ett sms, som kom imorse kl.08 Där det stod att han var vaken ochjag kunde ringa!! Så jag ringde såklart nu när jag vaknade!!*asg* Ehh, nu var det juh så att han hade skickat det igår natt, så jag kollade en extra gång, det hade kommit nu på morgonen!! Jajaja... han blev i alla fall glad av att höra min underbara morgon röst och hosta!!*L* Tänk så det kan bli ibland!!*L*


T. och jag var hemma hos henne, vi drack lite vin och lyssnade på en massa gammal musik från 90-talet. Ojooj, vilka minnen som kom då!! Då orkade man springa på krogen tors-lör. Nu är man helt färdig om man dricker lite vin och är uppe efter tolv på natten!! Det var roliga tider det!!!


Tack förresten Sari för de uppmuntrande orden att jag är värd nån bättre, det satte sig fint i mitt lilla huvud och är som ett mantra. Här accepteras inte vad som helst!! Tur att man vet vad man vill ha denna gång!!*L*


Nä dricka upp kaffet och fundera på vad jag ska göra och inte göra idag!!


Regnvarma kramar!!!!


Av Lotta - 16 maj 2008 18:29

Tog mig ner på stan med bussen, det blev ingen luncha av. Jag sprang omkring och letade efter fina grejer till vår Pubafton på jobbet. Hittade en massa som jag handlade. Åkte en sväng till jobbet för att planera med min kollega. Vi beställde smörgåstårtor och sen bestämde vi vilka som skulle hämta dom och inhandla vin. Fick beröm för det jag köpt, chefen frågade om pengarna räckte och ja visst skulle jag kunna lätt handla för mycket mer.


Sen åkte T. och jag och kollade runt lite. Jag inhandlade ett par "Foppa" tofflor, vet att de är omoderna och inte världens snyggaste. Men vem bryr sig??!! Det är mina fötter  i alla fall. Det finns f-n värre saker att bry sig om här i världen!!


Träffade Sari, Grattis gumman till din viktnedgång!! Lovade henne att jag skulle ta mig ut dit och jag lär väl hålla det. Det finns cykel och det går bussar ut dit*hoppas*. Annars kanske nån snäll en skjutsar mig ut dit!!


Åt mat som vanligt på gula m:et... mumma!!  Sen började min mobil balla ur. Det gick inte att ringa på den eller ringa till den!!! Jag blir sååå trött, men nu verkar det som att den funkar, bäst för den!!


Dax för kaffe innan man ska iväg och ha lite skoj!!!


Ha en underbar fredag och var rädda om er!!


kram kram kram


Av Lotta - 16 maj 2008 09:54

Vaknade runt halv tio, vilken härlig känsla att få sova ut. Annars har juh jag en tendens att vakna runt sju trots ledighet eller sena kvällar. Konstigt det där, att vissa kan sova hur länge som helst och vissa vaknar alltid tidigt.

Jaja, en fundering bara.

Nu har jag hostat upp mig och dricker lite kaffe. Ska ta och göra mig i ordning för att åka ner på stan. Hade tänkt gå ner men icke i detta väder. Fast jag har juh regnställ, men hur kul är det att gå omkring och prassla som en plastkasse på stan??!! Nä, det kanske blir en annan gång!!


Ha en underbar förmiddag!!

Av Lotta - 15 maj 2008 22:28

Har haft en underbar kväll!! Vilade en stund och sen tog tag i lite saker som behövs göras här hemma. Det finns allti nåt att göra här hemma, trots att man är själv och det borde vara undanplockat men men tydligen inte!!!


Har tittat på teve... Såg lite på Efterlyst och intervjun med Arboga mamman! Usch,jag lider med henne. Men hon verkar ha bra stöd från sin familj!! Kan aldrig föreställa sig hur hon och hennes familj mår!! Hoppas det fallet blir löst snart!!


Nä nu är John Blund här och knackar på...


Sov sött!!

Av Lotta - 15 maj 2008 16:45

Stämplade ut 15.30 och går på hela 3 dagars ledighet!!! Det ska bli skönt. Imorgon ska jag luncha med en gammal vän, det ska bli skoj. Sen ska jag till jobbet och planera inför vår Räk/Pubafton på jobbet. Det är bara för personal och brukare. Allt för att sätta en guldkant på deras tillvaro!! Jag är ansvarig för att se till att det blir fint på borden. Så det blir en sväng runt på stan och se vad det finns för nåt!!


Idag har det varit otroligt lugnt,men det kan behövas. För man vet aldrig när det blir tungt och jobbigt!!! Men det var skönt för då fick jag göra sånt jag missat när jag varit sjuk och varit på min kurs.


Vad som händer i helgen vet jag inte riktigt!! Men det blir nog att leka lite med T. Vi ska göra nåt skoj i alla fall och det vet vi hur det kan sluta...*asg*

 Min käre bror gav mig ett par cider, det var snällt av honom tycker jag. Det är inte ofta man får nåt av honom. Men han har en gullig sida, vilken han inte visar så ofta, särskilt när vi var små i alla fall.


Sen är det väl dax att börja fundera på vad man ska köpa till syskonbarnet som tar studenten snart!! Herregud, vad tiden går fort!! Hon fyller 19 och ska bo i min lägenhet när jag har den lyxen att vara utomlands!! Då är det väl bäst att låsa in spriten, eller kanske bättre att dricka upp den själv, det visar sig alltid..ler

Nä, lite mat ska man väl skrapa fram kanske.


Kjam på en stund

Av Lotta - 14 maj 2008 22:03

Det blev ingen vila här inte. Fixade lite mat och så. Sen blev jag rastlös och tog mig en timmes promenad. Det var riktigt skönt ute!!


Jaha, då ska man jobba imorgon då!! Känns rikigt lyxigt att sluppit jobba på två dagar!! Men det är alltid lika skönt att få jobba igen!!*L*


Migränen är där och spökar, hoppas lite skönhetssömn tar bort den!!

Blir inte klok på min dator.Tydligen tar den bort bilder av sig själv. Kan juh vara bra, men skulle uppskatta om den ville ta bort rätt bilder. Inte skoj när man upptäcker att bilder som jag faktiskt vill ha kvar är borta. Jag är juh helt kass och fattar ingenting. Men tur att S kan skicka dom, men det tog juh en evighet innan dom ville ladda ner sig.. Konstigt...


Jaha vad ska man hitta på för skoj nu då???  Ingenting antagligen, det är väl lika bra att man borstar tänderna och kryper ner i sängen. För klockan sju är det uppställning som gäller.


Sov sött!!

Av Lotta - 14 maj 2008 16:24

Idag var det kurs dax igen. Det är otroligt intressant, det är mycket fakta. Det är kollektivavtal hit och dit, olika för kommunanställda och privata.

 Jag kan i alla fall säga att jag är glad för att kollektivavtalen finns!!!!!!!!!!


Vädret idag är inte det bästa, men det förstod jag väl när jag skulle bli frisk att det skulle bli så här!!!

Har grejat lite här hemma när jag kom hem, vi fick sluta lite tidigare,skönt!!

Men känner att migränen är i antågan, har tagit medicin, håller tummarna att det hjälper. Usch , känns som att jag blivit en gnällkärring. Men nånstans måste man väl klaga. Katten lär juh inte lyssna när man vill beklaga sig..ler...


Dax för en liten ögonlocks vila....


Kramis

Ovido - Quiz & Flashcards