Alla inlägg den 19 maj 2008

Av Lotta - 19 maj 2008 22:05

Har inte gjort mycket nu här på kvällskvisten. Slötittat på CSI och pratat i telefon. Ska nu försöka sova trots att jag somnade tidigare på dagen. Imorgon är det kursdax igen och då vill man juh vara på alerten, pinsamt om man skulle somna...hehe..


Jag kan bara konstatera att det är trist när en del inte är helt ärliga med vad dom känner och vad dom vill. Mest för dom själva antagligen.

Sen imorgon ska vi ha Pubafton med smörgåstårta för brukarna och personal..det ska bli mysigt.


Natti natti...

Av Lotta - 19 maj 2008 19:46

Skulle bara lägga mig och vila lite efter jag ätit lite mat. Men jag somnade på en gång, sov ca 1½ timme, nu kan jag väl aldrig sova ikväll istället!!

Det är skumt när man bara kan somna så där och sova riktigt djupt!! Kvällen blir teve, CSI och sen försöka sova i skaplig tid i alla fall!!


kramen

Av Lotta - 19 maj 2008 16:36

Kände mig inge trött igår, men kom i säng efter mycket om och men. Det tog sen lång tid för mig att somna, vilket resulterade i att jag var super trött när jag vaknade. Tog en dusch och drack kaffe innan det var dax för promenera till jobbet. Dagen har varit lugn, nästan för lugn men det är skönt det oxå. Hade ett möte på eftermiddagen som jag glömt, men det gick ändå!! Hade ingen ork att gå hem, men var juh så illa tvungen, funderade ett tag om jag verkligen gick till jobbet imorse. Står inte min lilla cykel utanför?? Nä, klart den inte gjorde det!!!


Nu är jag hemma och kom på att kaffet är slut!!! Orkar inte..... Men men , ska ta och vila lite, sen blir det väl en tur till affären!!


Kramis

Ovido - Quiz & Flashcards