Alla inlägg den 15 maj 2008

Av Lotta - 15 maj 2008 22:28

Har haft en underbar kväll!! Vilade en stund och sen tog tag i lite saker som behövs göras här hemma. Det finns allti nåt att göra här hemma, trots att man är själv och det borde vara undanplockat men men tydligen inte!!!


Har tittat på teve... Såg lite på Efterlyst och intervjun med Arboga mamman! Usch,jag lider med henne. Men hon verkar ha bra stöd från sin familj!! Kan aldrig föreställa sig hur hon och hennes familj mår!! Hoppas det fallet blir löst snart!!


Nä nu är John Blund här och knackar på...


Sov sött!!

Av Lotta - 15 maj 2008 16:45

Stämplade ut 15.30 och går på hela 3 dagars ledighet!!! Det ska bli skönt. Imorgon ska jag luncha med en gammal vän, det ska bli skoj. Sen ska jag till jobbet och planera inför vår Räk/Pubafton på jobbet. Det är bara för personal och brukare. Allt för att sätta en guldkant på deras tillvaro!! Jag är ansvarig för att se till att det blir fint på borden. Så det blir en sväng runt på stan och se vad det finns för nåt!!


Idag har det varit otroligt lugnt,men det kan behövas. För man vet aldrig när det blir tungt och jobbigt!!! Men det var skönt för då fick jag göra sånt jag missat när jag varit sjuk och varit på min kurs.


Vad som händer i helgen vet jag inte riktigt!! Men det blir nog att leka lite med T. Vi ska göra nåt skoj i alla fall och det vet vi hur det kan sluta...*asg*

 Min käre bror gav mig ett par cider, det var snällt av honom tycker jag. Det är inte ofta man får nåt av honom. Men han har en gullig sida, vilken han inte visar så ofta, särskilt när vi var små i alla fall.


Sen är det väl dax att börja fundera på vad man ska köpa till syskonbarnet som tar studenten snart!! Herregud, vad tiden går fort!! Hon fyller 19 och ska bo i min lägenhet när jag har den lyxen att vara utomlands!! Då är det väl bäst att låsa in spriten, eller kanske bättre att dricka upp den själv, det visar sig alltid..ler

Nä, lite mat ska man väl skrapa fram kanske.


Kjam på en stund

Ovido - Quiz & Flashcards