Alla inlägg den 16 maj 2008

Av Lotta - 16 maj 2008 18:29

Tog mig ner på stan med bussen, det blev ingen luncha av. Jag sprang omkring och letade efter fina grejer till vår Pubafton på jobbet. Hittade en massa som jag handlade. Åkte en sväng till jobbet för att planera med min kollega. Vi beställde smörgåstårtor och sen bestämde vi vilka som skulle hämta dom och inhandla vin. Fick beröm för det jag köpt, chefen frågade om pengarna räckte och ja visst skulle jag kunna lätt handla för mycket mer.


Sen åkte T. och jag och kollade runt lite. Jag inhandlade ett par "Foppa" tofflor, vet att de är omoderna och inte världens snyggaste. Men vem bryr sig??!! Det är mina fötter  i alla fall. Det finns f-n värre saker att bry sig om här i världen!!


Träffade Sari, Grattis gumman till din viktnedgång!! Lovade henne att jag skulle ta mig ut dit och jag lär väl hålla det. Det finns cykel och det går bussar ut dit*hoppas*. Annars kanske nån snäll en skjutsar mig ut dit!!


Åt mat som vanligt på gula m:et... mumma!!  Sen började min mobil balla ur. Det gick inte att ringa på den eller ringa till den!!! Jag blir sååå trött, men nu verkar det som att den funkar, bäst för den!!


Dax för kaffe innan man ska iväg och ha lite skoj!!!


Ha en underbar fredag och var rädda om er!!


kram kram kram


Av Lotta - 16 maj 2008 09:54

Vaknade runt halv tio, vilken härlig känsla att få sova ut. Annars har juh jag en tendens att vakna runt sju trots ledighet eller sena kvällar. Konstigt det där, att vissa kan sova hur länge som helst och vissa vaknar alltid tidigt.

Jaja, en fundering bara.

Nu har jag hostat upp mig och dricker lite kaffe. Ska ta och göra mig i ordning för att åka ner på stan. Hade tänkt gå ner men icke i detta väder. Fast jag har juh regnställ, men hur kul är det att gå omkring och prassla som en plastkasse på stan??!! Nä, det kanske blir en annan gång!!


Ha en underbar förmiddag!!

Ovido - Quiz & Flashcards