Alla inlägg den 24 maj 2008

Av Lotta - 24 maj 2008 21:14

Åkte med T. till marknaden, det var som jag förutsåg, bara massa strunt grejor. Mumsade på en langos och sen hittade jag en fin liten present till min lilla mor. Sitter nu och kollar på Melodifestivalen, än inga bra låtar!!


Har mumsat på lite tacos, det är juh inte så skoj att äta själv, men jag var så himla sugen på det!!!!


Ska fortsätta titta på det här och förbereda för morgon dagen då jag ska jobba!!!


Kram kram...


Av Lotta - 24 maj 2008 13:10

Efter en tunna kaffe så orkade jag ta mig till affären för att handla lite mat. Bestämde mig för tacos, inte så kul att äta själv, men det är juh såååå gott!! Sen blev det lördags godis och dricka till kvällens melodifestival!! T. kommer strax och hämtar mig. Vi ska åka till marknaden, tänkte kolla om det finns nåt bra att inhandla, fast oftast är det mest skit.


Sen tänker inte jag röra mig utanför dörren något mer idag. Fick höra att det var kris på jobbet, finns ingen personal som kan jobba!! Ja, vad ska man säga... Hoppas det löser sig på bästa sätt!!!


Hej och hå på ett tag!!

Av Lotta - 24 maj 2008 10:16

Gårdagen var jätteskoj. Först åt jag god mat, fläskfilé med färsk potatis och sallad. Sen satt vi och prata och drack lite goda drinkar...ler


När vi väl kom ner på After Work så var det hur mycket folk som helst. Men det var super skoj, satt mest på terrasssen och pratade med lite roligt folk. Ja sen bar det av till dansgolvet, där fastnade jag ...ler..


Ja hem kom jag i alla fall.. Det var en trevlig kväll..Nu är det bara ladda för nästa helg. Då ska vi på After Work igen... men då blir vi ett helt gäng!!!


kram

Ovido - Quiz & Flashcards