Alla inlägg under maj 2008

Av Lotta - 6 maj 2008 21:53

Äntligen hemma från jobbet. Har bitit ihop och jobbat på. Men måste erkänna att jag mår inte bra!!! Tyckte en stund att det var bättre, men det var inbillning. Har petat i mig en värkis och ska väl krypa ner i sängen. Får bita i det sura äpplet och gå till jobbet imorgon, om det inte blir värre än så här i alla fall.

Ikväll hade varit en perfekt med grillning och trevligt sällskap. Men nej, jobba ska man, men det finns säkert de som njöt av den underbara kvällen istället för mig( lyllosar)


Massa kraxiga kramar från lilla mig...

Av Lotta - 6 maj 2008 13:12

Åh, jag mår fortfarande inte bra. Har vilat en stund, tagit en till värktablett. Kaffet som jag bryggde smakade inte som det skulle... åh, vill inte bli sjuk!! Har inte tid med detta just nu!!!


Ja sitter och väntar på att få åka till jobbet. Hmm, inget är som väntans tider!! Många tankar i mitt huvud snurrar just nu. Det gäller både jobbet och andra tankar. De andra tankarn är svårast för jag vet inte vad jag ska tänka. De finns inget att förvänta sig, det är inte på den nivån. Det är nåt mellanting, det är nästan svårast då... Har inte riktigt klurat ut hur jag ska bete mig än... Känns som att jag är efterhängsen, fast det är inte min mening. Vill bara säga hej och så... u know...


jaja,, nu ska jag hoppa upp på gröna faran och cykla till jobbet.


Trevlig tisdag!!!

Av Lotta - 6 maj 2008 09:10

Blev glad när jag loggade in här, för jag hade fått uppmuntrande ord om att gå vidare. Ni som känner mig vet att det varit jobbigt för mig, mest för att jag haft starka känslor, trots att jag valde att lämna. Men har Äntligen insett att det bästa är att bearbeta och gå vidare. Mycket för min egen skull, det finns inget där att hämta, inget som gör att jag mår bra. Jag mår mest dåligt, för jag har gett så mycket av mig själv att jag varit nere på botten. Det går inte att blotta sitt innersta allt för mycket och länge till ingen nytta. Det är bara förnedrande!!!


Men nu mår jag toppen, de finns personer som ger mig glädje, styrka och mod att orka gå vidare. De finns dom som visar att jag betyder nåt!!!  Det är dom jag lägger mig tid på och tid på mig själv!! Jag har insett att jag är mig själv igen och hitta min väg.


Nåja, nog om detta. Mår inte så jätte bra, vet inte om det är pollen eller om jag håller på att bli förkyld!!! Är raspig halsen, som nån stoppat dit en toaborste* urk, hoppas inte det* !!! Har druckit en massa vatten, rotat fram min astma spray, tagit en värktablett och hoppas att det går över. Min allergi medicin gick ut förra året*oops*. Jaja.,,, det ordnar sig alltid.

Nä hä, håller på att kalka av min kaffebryggare, kanske skulle gjort nån annan dag, nu är jag extremt kaffesugen bara för den sakens skull!!


Kram kram

Av Lotta - 5 maj 2008 17:40

Åh,vad det är skönt att vara ledig. Tvättningen gick utan problem. Mamsen var och hämtade mig, vi svängde förbi jobbet. Jag hämtade papper för jag ska tydligen till Stockholm på torsdag via jobbet!! Wow, jag har  inte varit i Stockholm på länge. Ja, det ska bli kul, får vi se vad detta innebär. Kanske man kan få lite mer i lön...hehe...


Pratade lite i telefon med en viss person,,,hmmm vet inte vad som händer, kanske det inte händer nåt. Det är det som är problemet, jag vet lixom ingenting, kanske det inte är nåt att veta. Just nu blir jag inte klok, men lite roligt är det..hehe....Jag får nog luska lite mer.... kanske det sker nåt snart*asg*...eller inte...


Kram så länge


Av Lotta - 5 maj 2008 11:04

Åh, vaknade utvilad imorse. Masade mig upp ur sängen och fixade kaffe, nej vad skoj, mjölken var slut!!! Jaja, det går att dricka ändå. Surplade på mitt svarta kaffe och bläddrade i morgontidningen.

Har fram tills nu slappat och funderat vad jag ska göra. Det som står på dagens att göra lista är tvätta=trist men nödvändigt, sen ska jag och min kära mor åka och handla.


Det tråkiga är att jag skulle åkt till Norrköping och roat mig men insåg att pengar räcker inte till!!:( Men men, vad göra?? Det hade varit skoj att parta innan S. kommer tillbaka hem. Vi får se kanske det löser på nåt sätt, får väl ut och leta burkar*asg*.


Tror oxå att jag känner av pollen lite nu, sover nu med öppet fönster, men det kanske var att jag snarkat i natt*inte troligt* Ja det är juh svårt att veta om man snarkar när man sover ensam...hehe...eller....*skrattar*


Nej nu ska jag ta tag i min lediga dag!!

Skickar ett STÅ PÅ ER ALLA SSK:OR!!! Ni behövs!!!

Kramar i max

Av Lotta - 4 maj 2008 20:29

Fattar inte hur man kan vara så totalt korkad!! Du frågar om sånt du inte har med att göra. Min utlandsresa betalar jag med pengar som jag slitit ihop. Jag kan unna mig det nu, för jag behöver bara tänka på mig själv. Men jag borde inte vara förvånad, du är dig lik!! Det vore bättre om Du gjorde rätt för dig, vissa en god sida till den som ställde upp fast denne personen egentligen inte ville.


Jag var bara tvungen att skriva av mig lite ilska!! Mår genast bättre!!


Kram kram i det varma vädret!!

Av Lotta - 4 maj 2008 18:07

Åh, det var underbart att stämpla ut 16.00 Skönt nu är jag ledig två helger!!! Var supertrött imorse, kändes som att ögonlocken föll ner hela tiden. Men det gav sig efter en stund.


Har ätit lite mat, fiskpinnar, om det nu är mat??? Men jag gillar det och det går fort, hade ingen större lust med att laga nån söndagsmiddag direkt. Nu är det kaffe som gäller och sen masa mig in i duschen. Blir nog mys i soffan, ensam eller sällskap det är juh det man aldrig vet!!*hehe*


Imorgon är jag LEDIIIIG, men då har jag en hel del att göra. Tvätta,städa och sen ville min ömma moder träffa mig. Ska träna imorgon kväll tänkte jag.


Nu har jag lett in mitt liv på ett härligt spår. Jag har förstått vad jag vill här i livet, hur jag vill leva mitt liv. Jag kommer aldrig ge upp mitt liv igen för att ta hand om nån annan och sen stå där som ett j-la fån, när livet runnit förbi. Nej,nu är det mina regler som gäller, passar det inte så får det vara!!!


Men det är väl tur att man inte är helt tappad bakom flötet och kan sortera ut de rätta!!!*asg*


Söndagskram från Litenlotta

Av Lotta - 3 maj 2008 22:25

Äntligen får man känna lite av lördagskvällen!! På jobbet var det okej, lite hektiskt men lyckades styra ordning i alla fall.

Hann till och med sätta mig ner i 5 minuter och dricka kaffe innan rapportering till nattpersonal!!!*wow*


Måste bara få säga att vissa personer är så svåra att förstå. Eller är det jag som är dum(hoppas verkligen inte det!!!).  Signaler som är svåra att tyda, ord som sägs eller hur de sägs...Ja, jag kanske fattar om ett tag, hoppas det i alla fall.


Nu trivs jag suveränt mycket med mitt liv, det händer lite saker både på jobbfronten och andra fronter...hehe... Det ni.. Om ni bara visste...*asg*


Nej, nu ska jag dumglo på teven och komma i säng. Jag börjar juh 7 imorgon, lyckos mig!!!


Kram kram och ett mjau

Ovido - Quiz & Flashcards