Alla inlägg under maj 2008

Av Lotta - 20 maj 2008 21:09

Det var bara en känsla som kom över mig. Blev nedstämd, vet inte vad eller varför. Det kan vara att det har varit mycket på sistone. Men satte på lite snyft musik och sen blev det en röjar låt!! Mår lite bättre, det kan vara rätt skönt att få känna så ibland. Är väl lite typiskt mig, det är juh inte synd om mig direkt..jo kanske lite....


Ibland blir det så att man funderar på varför det blir på ett visst sätt och kunde man gjort nåt annorlunda??? Nä nu är det slut på deppigheten, jag har massor med roliga saker att se framemot!! Men ibland måste man få sjunka en bit, för då känns det som att man kommer ett steg längre...


Kramisar

Av Lotta - 20 maj 2008 18:39

Idag var det kursdax, skoj men mycket att ta in och försöka få användning för!! Efter kursen åkte jag till jobbet. Där hade vi Pubkväll för brukare och personal. Mest för brukarna, det bjöds på smörgåstårta, vin/öl/ cider. Vi personal fick hålla oss till det alkoholfria alternativet förstås!!! Sen blev det kaffe och glasstårta!! Mycket uppskattat, det var skoj. Vi planerar nu för nästa gång vi ska ha lika trevligt!! Tack mina underbara arbetskamrater för bra insats!!!


Sitter här med kaffe, har precis duschat och ska väl fundera på hur jag ska spendera kvällen på bästa sätt. Har bestämt för att undvika att ligga i soffan, så gårdagens lååånga vila inte upprepar sig!!


Sen blir man juh bara glad av detta väder, underbart!! Kul för dom som är på Vårruset!!


Tusen kramar..:)

Av Lotta - 19 maj 2008 22:05

Har inte gjort mycket nu här på kvällskvisten. Slötittat på CSI och pratat i telefon. Ska nu försöka sova trots att jag somnade tidigare på dagen. Imorgon är det kursdax igen och då vill man juh vara på alerten, pinsamt om man skulle somna...hehe..


Jag kan bara konstatera att det är trist när en del inte är helt ärliga med vad dom känner och vad dom vill. Mest för dom själva antagligen.

Sen imorgon ska vi ha Pubafton med smörgåstårta för brukarna och personal..det ska bli mysigt.


Natti natti...

Av Lotta - 19 maj 2008 19:46

Skulle bara lägga mig och vila lite efter jag ätit lite mat. Men jag somnade på en gång, sov ca 1½ timme, nu kan jag väl aldrig sova ikväll istället!!

Det är skumt när man bara kan somna så där och sova riktigt djupt!! Kvällen blir teve, CSI och sen försöka sova i skaplig tid i alla fall!!


kramen

Av Lotta - 19 maj 2008 16:36

Kände mig inge trött igår, men kom i säng efter mycket om och men. Det tog sen lång tid för mig att somna, vilket resulterade i att jag var super trött när jag vaknade. Tog en dusch och drack kaffe innan det var dax för promenera till jobbet. Dagen har varit lugn, nästan för lugn men det är skönt det oxå. Hade ett möte på eftermiddagen som jag glömt, men det gick ändå!! Hade ingen ork att gå hem, men var juh så illa tvungen, funderade ett tag om jag verkligen gick till jobbet imorse. Står inte min lilla cykel utanför?? Nä, klart den inte gjorde det!!!


Nu är jag hemma och kom på att kaffet är slut!!! Orkar inte..... Men men , ska ta och vila lite, sen blir det väl en tur till affären!!


Kramis

Av Lotta - 18 maj 2008 22:16

Sitter och småtittar på Bodyguard, den är varken bra eller dålig. Det bästa i så fall är väl musiken. Har inte gjort många ryck här under eftermiddagen, men det är rätt skönt. Borde väl egentligen krypa i säng, med tanke på att man ska jobba imorgon. Känner inte riktigt för det, det har nog med att göra att man varit ledig. Nu kommer min jobbigaste vecka på hela mitt schema, jobbar alla dagar utom fredag, sen delad tur lördag+söndag och sist men inte minst måndag!!!


Jaja, det brukar gå, men man är inte direkt social denna vecka försöker få tillräckligt med sömn för att orka!!


Sov sött!! kram kram


Av Lotta - 18 maj 2008 17:31

Har suttit på förmiddagen och läst två dikter, har lovat S. att försöka hjälpa henne att komma igång med sin uppgift. Det var juh ett tag sen man läste svensk litteratur...Men tycker det är skoj och intressant, har till och med varit ner i källaren för att hämta upp en bok.Den handlar om olika texter och tankar...

Vi får se om jag kan hjälpa henne på nåt sätt...


Har lagat lite mat, så jag har matlåda till imorgon. Det blev kycklingwok, rätt starkt, men gott.

Sen har jag funderat lite och bestämt mig nu. Jag tänker inte vänta längre, känner att det inte riktigt funkar riktigt. Har varken tid,lust eller ork med sånt här. Så jag struntar i dig nu och går vidare, kanske hittar nån annan som vet vad han vill. Men det gör inte så mycket, tur att jag upptäckte detta i tid.


Sen har jag haft ett mindre givande samtal, hehe. Ojoj.,,, visste inte att man kunde bli dummare..men va fan!!! Du gräver din egen grav och du måste vara totalt korkad, tur att jag slipper allt det där, jag saknar det inte för fem öre. Tur att man kan välja sina tillfällen och att dom är få...hehe


Jaja..lite eftermiddagskaffe...kram

Av Lotta - 18 maj 2008 10:55

Igår var det lugnt. T.och jag åkte och köpte pizza och lite annat att äta. Vi käkade och sen gick för att titta till katterna, dom mådde bra och jag fyllde på nytt vatten och tömde lådan. Vi kollade på dubbelavsnittet av CSI och Brottsplats Försvunnen, det var superbra!!! Mina favvo serier!!!


Sen kollade vi på Alla Älskar Alice med Micke Persbrandt, ler... Klockan sprang iväg och jag tog en rask promenad hem, det var rätt kallt faktiskt. Det är lite otäckt att gå hem, man vet aldrig, men vi brukar alltid skicka sms när vi varit ute eller umgåtts och man åker hem själv. Det känns tryggt, både för mig och för de andra!!!!


Fick förresten en rejäl sovmorgon, sov till halv elva. Det brukar jag aldrig göra , men behöver väl sova ut lite efter min förkylning. Som äntligen gett med sig!!!


Önskar er en underbar söndagsförmiddag!!!



Ovido - Quiz & Flashcards