Alla inlägg under maj 2008

Av Lotta - 13 maj 2008 22:58

Underbara du!!! Hehe..


kram och god natt

Av Lotta - 13 maj 2008 20:29

Fick ett ryck och skurade av badrummet. Det behövdes verkligen,för kattsanden har en förmåga att hamna där den inte ska vara. Sen torkade jag av alla golv, eftersom jag hade dammsugit igår. 

Har kollat vad man kan ha på sig imorgon när man ska kursa vidare.

Hann äta lite mat oxå, pratat i fånen med mamsen och T. Hihi, planerar för helgen. Men den ser ut att bli lugn, men men vem vet vad som lurar kring hörnet??!!!


Tjo hej..

Av Lotta - 13 maj 2008 17:00

Japp, nu har man klarat av dags kurs och det återstår ca 5 ggr kvar. Det var intressant, men även jobbigt stundtals..man är juh som sagt inte van att sitta stilla länge.


Kursen jag går på att Fackets Grunder, detta beror juh på att jag är Arbetsplatsombud på mitt jobb. Det fackliga arbetet tar juh aldrig slut och det är väl bra om man får mer kött på benen.

 Det roliga var att jag kände juh faktiskt igen två stycken, en som jag gick i gymnasiet med och sen  bekants-bekant.. så jag slapp sitta ensam i ett hörn och känna mig utanför...ler


Nä , dax för en uppfriskande dusch och sen se om eftermiddagen/ kvällen erbjuder nåt spännande eller nåt annat som vore trevligt att sätta tänderna i!!*asg*


Kram så länge....

Av Lotta - 13 maj 2008 06:13

Jaha, idag var det kurs dax. Det ska bli skoj, hoppas det är nån man känner som är där. Annars brukar det inte vara nåt problem att lära känna nån ny.

Fortfarande hostig och snorig, men känns som att det börjar bli lite ointressant.


Vaknade faktiskt inte lika tidigt imorse som igår!!*hehe* Men en halv timme innan klockan skulle ringa, men det gjorde inte så mycket. Det innebar juh att man har lite mer tid på sig att göra sig i ordning. För måste juh hinna med bussen oxå, det är lixom sånt jag inte behövet tänka så mycket på längre. Det beror juh på att jag har ca 5 minuters gångväg till jobbet, jämfört med för ett år sen ungefär, då tog det mig en timme med buss till jobbet.  Ja allt har sina fördelar ibland, trots att det inte ser alltid ut så!!!


Nähä, surpla upp kaffet och försöka sminka dit ett ansikte.


Ha en bra tisdag och så....


Kjam kjam


Av Lotta - 12 maj 2008 23:44

Jo, då nu är allt som det ska. Jag mår bättre och bättre. Det gick alldeles utmärkt att jobba, det kändes skönt att få göra nån nytta.

Det är tur att man har såå underbara jobbarkompisar!!


Nu är det dax att krypa ner i sängen. För  imorgon är det kurs som gäller, så man vill vara lite utvilad. Det är  inte det lättaste att sitta stilla, när man är van att röra på sig.


Tack och godnatt!! kramis..

Av Lotta - 12 maj 2008 12:10

Killarna som ska kolla ventilationen har precis varit här. Mums,, en var riktigt söööt. Kan inte påstå att jag var i mitt essä, hade precis dammsugit färdig, helt genomsvettig och blek.

Jaja. Man kan inte alltid ligga på topp!! Nä dax för en dusch och sen försöka fixa till sig så gott det går!!


Ha en underbar dag!!


Kram

Av Lotta - 12 maj 2008 10:15

Det är inte ofta man känner att måndagar är roliga. Men idag gör jag det, för nu är jag bättre. Inte riktigt bra, men så pass att jag kan jobba i alla fall, längtar faktiskt. Det är trist att vara sjuk och bara ligga inne, särskilt när det var kanonväder!!


Ja morgonen började väl så där!!*hehe* Vaknade super pigg 03.30 *inte normalt*  Jag gick upp, jag kunde verkligen inte somna om, zappade på teven en stund, åt frukos strax före sex. Fick juh till och med vänta på morgontidningen!! Jag gick och la mig igen vid halv sju och sov till halv tio. Nu har jag bryggt kaffe och börjat plocka undan lite.

Inga ventilationskillar/gubbar i sikte än. Ska ta ett drag med snabeldraken här, efter jag dammat av och sen avsluta med att torka golven. Bäst at hålla igång medans man orkar!!!


Kram kjamis



Av Lotta - 11 maj 2008 22:04

Kvällen har varit underbar. Har fått en massa gjort, som jag inte orkat pga min förkylning. Känner verkligen att jag är bättre.


Har även haft ett givande samtal. Blev glad hela jag!! Tack för att du är den du är, du förstår mig och vi tycker mycket lika. Mm.. längtar..hehe


Nä dax och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Vem vet när dom som ska kolla upp fläktarna kommer??!!


Sov sött!!


Kram kjam

Ovido - Quiz & Flashcards