Alla inlägg under mars 2009

Av Lotta - 8 mars 2009 21:26

Jösses vad helgen går fort. Igår var jag hem till T och drack lite vin och kollade på Melodifestivalen. En jobbarkompis kom över oxå så det var skoj att sitta och snacka med henne i lugn och ro. Oväntat besök  fick T oxå, av en kompis som flyttat till Finland, men var hemma på besök.


Har haft en del funderingar kring mannen ett tag nu. Vi har träffats snart i 3 månader, men det känns som att vi inte är på väg nånstans. Hade tänkt prata med honom i fredags, men kände att jag inte ville förstöra kvällen. Så jag väntar till bättre tillfälle då jag ska förklara hur jag känner och tycker. För så här vill jag inte ha det, vill veta om vi är på väg nånstans eller inte. Vill juh veta vart han står oxå, vad han tycker och tänker om oss....


Nu ska jag kolla lite på teve innan jag ska sova..


kram kram

Av Lotta - 6 mars 2009 15:56

Igår var det full rulle hela dagen, mycket att stå i på jobbet. Kom hem och började med maten. Det blev biffar och stuvade makaroner, medans det puttrade och så, sprang jag i tvättstugan. Hade inte så mycket tvätt som tur var. Tog sen en dusch och var helt färdig efter den, tittade på Criminal Minds, sen blev det sängen för mig.

Dagen idag på jobbet har varit underbar. Gick först brandskyddsrond, i egenskap som skyddsombud. Intressant faktiskt, men som tur är har vi inte så mycket att fixa till.

Sen var vi som jobbade lika trötta, så under lunchen fick jag ett skratt anfall, så alla brukare skrattade åt mig. Skrattade så jag fick ont i magen.. Det var riktigt roligt, det var ett tag sen vi skrattade så där hjärtligt. Vi har haft det rätt tungt på jobbet ett tag,,, men det börjar lätta  lite nu...


Funderar mycket, har en nära vän som inte mår så bra just nu tydligen. Hade hoppats att det var bättre men så är icke fallet, det är jobbigt. För hon och jag har varit med om mycket. Jag skulle vilja träffa henne och få henne och berätta vad som gör att hon mår dåligt. Så jag ska undersöka den saken mer.


Mannen kommer ikväll, tyvärr bara över natten, han måste hem för han får besök av en kompis från Göteborg, suck.. Men bättre än inget i alla fall..


Nu ska jag ladda kaffebryggaren och dra fram snabeldraken och plocka lite här...


kramis

Av Lotta - 3 mars 2009 22:46

Oj vad en ledig dag kan gå fort...Men det har varit lugnt och skönt.. har latat mig riktigt ordentligt oxå..

Imorgon blir det städa av och tvätta som gäller på torsdag...


Nu ska jag kolla klart på Law&Order...sen sussa tror jag...


Sov gott!!!

Av Lotta - 3 mars 2009 17:32

Åh, idag har jag varit ledig. Var inte så trött igår som jag trodde jag skulle vara, efter att jobbat en hel helg. Kom i säng vid elva och sov till halv nio, gick upp då för jag kände mig utvilad.

Läste morgontidningen och drack en massa kaffe. Sen har jag suttit vid datorn hela dagen och spelat poker...skojsigt...

Pratat både med T och S, båda är dunder förkylda. Hoppas jag klarar mig bara!!


Imorgon ska jag ner på min sektion för nån info om fortsatt facklig utbildning, kul kul!! Sen till jobbet och göra ett par timmar av mitt arbetspass.


Nu ska jag slita mig från datorn och glo lite på teve...


Kram kram


Av Lotta - 2 mars 2009 21:46

Är helt förvånad, är inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara när kvällen kom. Har tagit en varm dusch och sitter nu i pyjamas och raggsockor, fullt med värmeljus, mysigt....


Fick sms av mannen, där skrev han att han tycker om mig mycket och njuter av varje sekund i mitt sällskap!! Svävar på rosa moln just nu, men lite lätt bara.. vill inte bli besviken. Ska prata lite med honom när vi ses på fredag, hur jag känner, att jag är rädd att bli sårad. Vilket gör att jag antagligen tolkar saker fel och blir osäker. Ja, jag svarade på sms:et att jag oxå tycker om honom mycket..ler


Nu ska jag kolla klart på CSI NY och sen kanske krypa ner i sängen med en bok!!!


Natti natti

Av Lotta - 2 mars 2009 19:19

Nu är min helg slut, som jobb helg i alla fall. Det var riktigt segt att kliva ur sängen imorse. Men var juh så illa tvungen!!


Morgondagen blir till att slappa och återhämta mig. Hoppas verkligen att jag får en ordentlig sovmorgon!!! Kvällen blir soffläge med CSI.

Vill att veckan ska gå fort, för på fredag kommer mannen, dock bara för en snabbvisit, men bättre än inget alls..

Kram kram

Ovido - Quiz & Flashcards