Alla inlägg den 25 mars 2009

Av Lotta - 25 mars 2009 22:10

Var juh uppe tidigt imorse för att tvätta, skönt att få det gjort. Damen efter mig som tvättade, började prata spanska med mig. *L* Svarade snällt på svenska, hörde inte riktigt vad hon sa, all spanska jag lärt är som bortblåst.. Men hon är snäll och gullig iaf... Om man jämför med de andra idioterna som brukar tvätta....


Sen fick jag nåt ryck, började dammtorka, damsög, skurade badrummet och torkade golvet. Det luktade nystädat när jag kom hem nu ikväll från jobbet.. Klappar mig lite på axeln.


Jösses, har inte ens kommit på vad jag ska ta med mig till Borås i helgen...Men det får jag fundera på imorgon.  Ska träffa S efter jobbet imorgon.. Vi ska shoppa lite och äta mat..härligt


Har börjat att fundera om mannen igen, sorry om jag är tjatig. Men det känns inte riktigt bra. För han säger att han tycker om mig, varför hör han aldrig av sig då?? Varför är det bara jag som hör av mig?? Känner att jag måste fundera lite nu under helgen, försöka att inte höra av mig. Så får vi se om han gör det. Finns en del saker jag måste fråga honom om, men det får bli sen. Då i så fall via msn, för vi ses väl inte på ett tag. Han verkar inte vilja bestämma när vi ska ses heller. Just nu snurrar det lite i mitt huvud och jag vill bara få lite ro.....


Som sagt allt löser sig, men när det vet man inte....


Nattis nattis...

Av Lotta - 25 mars 2009 08:42

Igår var jag super trött, gick och la mig strax efter tio. Sovit gott hela natten faktiskt. Upp tidigt imorse pga jag skulle tvätta. Det är så drygt att inte ha egen tvättmaskin, hålla på att springa upp och ner till tvättstugan..suck.


Igår hade vi APT på jobbet, trevligt och ett bra möte. Roligt när det är många som kommer, trots ledig dag. Var och tränade igår, fettförbränning. Passet var bra, med tanke på att det var ett tag sen jag körde ett sånt pass. Känner lite i rumpan när jag springer i trapporna, springer är väl inte rätta ordet, men går då får jag väl säga. Imorgon kommer dom och ska sätta in nåt nytt bredbans uttag, för hyresvärden gjort nåt nytt avtal med nån. Tur att man jobbar, för jag hatar när de ska komma och fixa saker, man vet inte riktigt när dom kommer.


Efter jobbet ska jag möta S på stan, vi ska väl shoppa lite och äta lite mat. Känns skönt att vi hittat varandra igen. Orsaken att vi gled ifrån varandra är bådas fel, vi glömde att prioritera vår vänskap av olika anledningar.

Fick sms av T idag, hon berättade att de precis klivit upp ur det underbara vattnet och att de var bruna. Jag vill oxå vara där i Thailand, förutom flygresan, det är den som gör att jag avstår från att åka.


Ska väl ta fram snabeldraken sen när jag tvättat färdigt tänkte jag. Så det är rent och snyggt när jag ska iväg i helgen. Det är juh skönt att komma hem till en rent hem då.


Dax för lite kaffe...


Kram kram

Ovido - Quiz & Flashcards