Alla inlägg under december 2008

Av Lotta - 19 december 2008 12:36

Hade riktigt svårt att somna, när jag väl somnade började jag drömma konstigt. Då gick jag upp och drack lite vatten, somnade till slut vid ett-tiden, sov till halv elva. Morgonen har jag ägnat mig åt att pimpla kaffe, läst morgon blaskan, plockat ihop tvätt.

Det är strax dax att röra sig mot jobbet, men först måste jag äta lite....


Ha en underbar fredag!!!


Kramiz

Av Lotta - 18 december 2008 23:09

Jobbat idag igen.. riktigt trött imorse.. Snoozade, vilket jag inte brukar göra..men unnade mig den möjligheten... Har fixat till lite nu med jobb, jobbar kväll imorgon och blir då ledig 2 dagar innan jul. Vilket kan kännas skönt, då hinner jag vila upp mig lite. Finns risk annars att jag somnar i soffan på julafton... ler


Idag var T och jag och shoppade lite. Köpte en krans på Maxi till min dörr, i silver kulor den var riktig fin*stolt*. Sen lite smågrejor, skumtomtar bla.. det är riktigt gott..hehe... Sen fixade jag en julklapp till min bror, vi köper egentligen inte till varandra, men han har precis separerat så han behöver lite små grejor.. Lillasyster vill ta hand om storebror!!!*L*


Var riktigt trött framåt kvällen, så jag somnade till i soffan, så nu är jag jättepigg istället!!Men ska faktiskt lägga mig och läsa, det var riktigt länge sen nu....


Läste min väns blogg om funderingar kring vänskap. Själv har jag få goda vänner, vilket är skönt. Har två riktigt goda vänner som jag haft i massor med år, vi hörs inte ofta men jag vet att de finns där och kommer alltid finnas där. En utav dom ställde upp riktigt när mitt liv svackade, är evigt tacksam för det!!!  Synd att man inte hinner ses mer ofta, men sen har vi våra liv med jobb och familj bla. Men jag tänker inte ändra mig för nån, de vänner jag har känner mig och skulle det bildas en ny vänskap så får de ta mig som jag är!!!!!!!!!!!!


Nä nu ska LitenLotta sova.. Natti natti...


Kramen

Av Lotta - 17 december 2008 22:30

Vet inte riktigt hur jag ska orka med denna vecka. Är så trött, men det är bara masa sig upp och dra till jobbet. På med leendet och kavla upp ärmarna.


Idag hade vi P-möte, med vår nya chef, som jag verkligen hyser stor tilltro till. Det kommer bli bra, jättebra. Känns som nån äntligen tar tag i saker och ting. Vi hade även julklappsbyte, trevligt, hade turen att få min brors inköpta julklapp. Den bestod av två jättefina julgranar i plast med badskum i...sen hade han fixat 3 parfymprover.. Men tror nog han fick lite hjälp,,hehe


Av jobbet fick vi en fin amaryllis, var tvungen att fråga hur man sköter en sån. Har aldrig ägt en ..ler..


Nu lockar sängen, vill känna mig lite utvilad när klockan ringer imorgon bitti..


Sussa sött!!!!!!! kram

Av Lotta - 15 december 2008 18:50

Snacka om att jag var trött imorse när klockan ringde, önskade att det var en dröm!! Men det var bara att kasta benen över sängkanten och kliva upp.. Fixade kaffe och läste tidninge, katten fick sin mat. Promenerade till jobbet.  Det flöt på riktigt bra idag, tog ut lite komp idag faktiskt.


T. kom och hämtade mig på jobbet, vi åkte ut till Maxi och handlade, sen åt vi på BK..mumma..... Det var tur att vi åkte när vi gjorde det, för när vi väl skulle hem sen så var det riktigt mycket trafik....


När jag kom hem så slog jag in julklappen till julklappsbytet. Klippte och klistrade en gammal skokartong med julpapper... Riktigt roligt att slå in julklappar.. Har alltid gjort det, när jag var liten slog jag in min tablett ask på affären, älskar presenter!!! Det är därför jag fortfarande får julklappar av mina föräldrar. Eller det kanske är för att jag är minst.. *asg*


Nä nu ska jag röja lite här hemma tänkte jag faktiskt....



Kram kram

Av Lotta - 14 december 2008 17:43

Igår blev det en sån där kväll med oplanerad utgång. Var ut med en kompis som jag inte sett på länge. Vi hade super skoj, vilket märks idag. Jösses, det märks att man inte är tjugo år längre. Har mest legat död i soffan idag, har ansträngt mig nu och fixat lite kaffe, ska ta en dusch. Så slipper jag duscha imorgon bitti innan jag ska till jobbet.


Nu laddar jag för en teve kväll och lite poker ...


Ha en underbar fortsatt söndag kväll!!

Av Lotta - 13 december 2008 10:59

Tack alla för omtanken om min vän, ja jag hoppas oxå att hon blir bättre snart!!! Har dock inte hört nåt mer från hennes man.

Ja det blev lite vin igår till Idol!! Ja det förstod man juh att Kevin skulle vinna. Han har en starkare röst och fler möjligheter till att sjunga varierande låtar. Alice har bra röst hon med, men känns lite mer som hon ska sjunga ballader och liknande.


Annars gick kvällen i lugnets tecken, satte mobilen på ljudlös för att slippa alla fylle samtal som brukar ramla in när vännerna är ute och festar!!! *L*

Imorse vaknade jag första gången klockan sju, men somnade om och sov till halv elva!!!!!!!!!!!!!!!*hehe*


Nu dricker jag kaffe, ska hoppa in i duschen. Ska träffa S på stan, vi ska stötta varandra i julklapps hysterin!!!


Fick tyvärr inge besök av nån trevlig stjärngosse, men man får hoppas lite till då..ler


Kram kram och trevlig lucia...

Av Lotta - 12 december 2008 18:24

Vaknade skaplig tid med tanke på när jag gick och la mig igår. Drack en massa kaffe och bläddrade i morgonblaskan. Gjorde sen mig iordning, gick förbi kompisens katt och kollade läget. Gick till jobbet för att lämna nyckeln till hennes lägenhet. Kom precis så jag fick se luciatåget på jobbet. Många känslor hos brukarna med lucia tåget. Drack lite kaffe med T och pratade med de andra där!!


Tog en sväng ner på stan, egentligen vet jag inte varför men hade lite tid att slå ihjäl. Handlade lite mat och åkte hem sen. Gjorde lite tacos, trist att äta själv men jag Älskar tacos!!


Fick sen ett tråkigt sms, av min kompis V:s man, hon ligger inlagd på sjukhuset för att hon inte mår så bra!! Vet hur nära det var sist, så jag har en massa orosmoln i magen. Vill bara att hon ska må bra, bad han hälsa massor till henne!!! Vi kanske inte är jätte tajta vänner, men vi har haft en massa roliga och tråkiga saker ihop. Så jag vet att hon alltid finns där och jag finns alltid där för henne. Så är det med riktigt bra vänner!!! Hoppas hon mår bättre och får den hjälp hon behöver!!!!


Kvällen blir att glo lite på Idol, spela poker, möjligtvis hälla upp lite vin och smutta på.. Vem vet kanske det kommer en stjärngosse på besök*kan juh alltid hoppas*!!!


Tusen kramar

Av Lotta - 11 december 2008 16:34

Igår kväll innan jag skulle lägga mig kollade jag när jag skulle börja, hade skrivit i min kalender halv åtta, men på schemat stod det sju...hmm, hur gör jag nu?? Orkade inte ringa till natten och kolla så jag drog en chansning att jag började sju, vilket var juh rätt. Tog ut lite komp idag så jag gick hem en halvtimme tidigare!! Jobbet flöt på bra, fick lite påbackning om vissa saker, pga att alla drar inte sitt strå till stacken. Man skyller på "nån annan"!!! Skulle vilja träffa den där "nån annan"!!!

Jaja, jag gjorde det som inte blivit gjort, så jag känner mig nöjd!!!!


Åh, är ledig fredag, lördag och söndag. Det ska bli såå skönt, försöka vila upp mig, inför min långa jobb vecka sen är det juh jul oxå!!!


Dricker lite kaffe nu och ska ta en varm dusch!! Ha det bäst!!


Kram kram

Ovido - Quiz & Flashcards