Alla inlägg under juni 2008

Av Lotta - 12 juni 2008 12:11

Dagens ljuspunkt är att jag räknat ut hur många arbetspass jag har kvar till min semester!! Hela 6 st, inkluderat då 2 kvällar*blä*. Det är drygt att jobba kväll, särskilt när man är ensam om medicindelegering och annat massa jobb!! När man måste försöka styra upp allt jobb, se till att det är klart tills man ska få gå hem!! Menmen ..livet kan inte vara en dans på rosor!! Det är tydligt och det har man man väl lärt sig i alla fall. Är glad att jag har ett jobb i alla fall.


Nu håller jag tummarna att hon som jag går för, får ett nytt jobb och jag får hennes heltidstjänst. Annars får jag väl söka nytt jobb, för jag kommer aldrig klara mig på 65% när jag jobbat 100% i ca 3 år. Men det visar sig väl efter semestern. Men jag har redan kollat om det finns nå andra jobb, men det verkar lite glest just nu.


Har tagit en dusch och insett att snart är det dax för att masa sig till jobbet!!!


Ha en underbar dag!!

Av Lotta - 12 juni 2008 08:49

Det är väl självklart att solen ska försvinna när man nu ska vara ledig i helgen!!! Igår jobbade jag till fyra, var riktigt trött när jag kom hem. Åkte hem till en kompis och fikade på kvällskvisten.


Idag börjar jag 13, så det känns som att det är snart...

Dax för morgonkaffet och fixa lite innan jobbet..


Kram

Av Lotta - 10 juni 2008 17:33

Åh, idag är jag riktigt trött!! Sov dåligt inatt, drömde en massa konstigt. Sen blev det inte bättre av att jag var på kurs hela dagen. Trodde inte jag skulle fixa det, men det gick, men det var ett par gånger som jag nästan somnade...*L*


När jag kom hem hade min käre far varit här och satt upp mitt parasoll!! Jag har ätit och dragit ett par snabba drag över golven med snabeldraken, det får duga så länge i alla fall.


Nu blir det lite eftermiddagskaffe och lite gluttande på datorn.


kramis

Av Lotta - 9 juni 2008 19:48

Dagen idag har gått i slöhetens tecken. Men jag har verkligen behövt detta, för förra veckan var full av tidiga mornar och stress.

 Har plockat lite här hemma och så. Lagat lite mat, det blev kyckling med tzatziki och sen färskpotatis. Nu är det kaffe och slöglo på teven som gäller..


Kramis

Av Lotta - 9 juni 2008 08:51

Har nu gjort sista helg passet innan jag går på semestern!! Det var en underbar känsla att stämpla ut klockan 16 igår!!!*hehe* Helgen på jobbet har varit lugn, men det är sååå varmt. Både personal och brukare dricker extra mycket vätska!!!


Idag är jag ledig och ska väl tvätta och städa lite, det är inte lika varmt idag för det blåser. Det ska bli skönt att bara vara oxå, eftersom förra veckan innehöll inte många sovmorgnar!!!


Dax för kaffe och morgonblaskan!!



Av Lotta - 6 juni 2008 08:41

Sveriges nationaldag är det juh idag, men i mitt jobb har det ingen betydelse, för jobbet måste göras. Det enda som kan vara som plåster på såret är OB-tillägget, fast det är inte så mycket att hurra för!!


Har sovit riktigt gott och känner mig utvilad, det är juh bra eftersom man har en jobbarhelg framför sig. Hade hellre varit ledig och legat och slappat i solen!! Men jag gör nu min sista helg innan semestern, så jag ska väl inte klaga...


Ha en bra förmiddag!!

Av Lotta - 5 juni 2008 22:14

Nu har hon tagit studenten!! Det jobbigaste var att stå i denna värme och vänta på när hon skulle springa ut!! Jag höll på att flyta bort!!! Efter det åkte vi till stugan, eftersom själva festen skulle hållas i lokalen där. Vi åt lite innan för det var ett par timmar kvar tills det skulle börja.


Maten var jättegod och det bjöds även på kaffe och efterrätt!! Hon blev glad för sina presenter hon fick. Jag blev lite avis för hon fick jättefina smycken från Snö!!


Väl hemma slängde jag mig in i duschen och bara slappade.


Sov gott!!

Av Lotta - 5 juni 2008 08:07

Kvart i sju stod jag givakt vid sängen, skulle juh tvätta klockan sju. Kände mig utvilad, trots att jag kom i säng sent. Det är en ful ovana jag lagt till mig den senaste tiden!!! Hmm ,,,undrar varför..ler


Nu hänger tvätten på tork. Så jag ska väl masa mig in i duschen, men väntar nog ett tag till.. Jösses, vad det varmt ute idag!!! Men det är såå härligt!!


Ja, idag tar hon studenten, mitt första syskonbarn!! Jag är stolt över henne, hon har fixat sommarjobb oxå!!! Det är inte alla som har turen att få nåt sommarjobb. Själv hade jag sommarjobb när jag var ung. Städade gjorde jag, det var rätt okej, man längtade tills man fick sin Feta lön.


Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe..


Grattis M. till bäbisen förresten!!


Kramis

Ovido - Quiz & Flashcards