Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Lotta - 18 juni 2009 05:57

Jaha, trött som vanligt!! Vaknade klockan fem och kunde inte somna om. Jag blir galen snart, har inte fått sova ut på mer än en vecka nu.


I tisdags träffade jag min vän som jag haft den där dispyten med om man kan kallade det så. Det gick bra, vi pratade inte om själva händelsen, men tror att hon hade dåligt samvete. Igår var T och jag på bio, vi såg "Änglar och Demoner", den var jättebra faktiskt. Idag jobbar man juh och vi ska ha Midsommarfirande för brukare och anhöriga, hoppas att det är uppehåll just då iaf...


Igår gjorde jag nåt som jag inte trodde jag skulle klara av. Mannen skrev till mig på msn, men jag skrev då att jag skulle sova, han blev rätt paff märkte jag. Han skulle vara uppe länge för han var lång ledig, jaha och??? Jag frågade inte ens vad han skulle göra i midsommar, utan avslutade konversationen snabbt!! Skitjobbigt faktiskt, men känner nu att det var bra. Som en kompis sa, låt han sakna dig..... Fast det betvivlar jag att han gör. Jaja, är väl förhoppningsvis på rätt väg nu iaf.


Efter jobbet idag ska jag hem och städa och plantera mina inköpta balkongblommor. Sen blir det lugnt, för imorgon är det juh midsommarafton..


Ha en bra dag...Kram

Ovido - Quiz & Flashcards