Alla inlägg under februari 2009

Av Lotta - 18 februari 2009 10:21

Har varit rätt skönt på jobbet dom här två dagarna, inte nå större bekymmer. Försöker att inte bry mig så mycket, börja känna att jag tar allt för mycket ansvar och att det inte är bra. Det är vuxna människor som jag jobbar med, alla ska ta sitt ansvar, men det funkar inte alltid alla gånger.


Var på möte igår med sektionen som jag tillhör. Hade blivit nominerad till styrelsen, men det ville sig inte denna gång. Vilket jag är rätt glad för just nu, för det verkar vara lite oroligt, eller jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, får ingen bra känsla av en del i styrelsen just nu. Sin åsikt ska man alltid framföra, men grejen är juh hur du lägger fram den, så att den inte sårar nån. Vilket inte gjordes på detta möte, utan tvärtom. Måste säga att jag är besviken på vissa personer och att sånt här förekommer. Men bara ta nya tag och fortsätta kämpa för det som är viktigt!


Nu är det kaffe dax och en dusch för att sen bege mig till jobbet.


Kram

Av Lotta - 16 februari 2009 08:46

Dagen igår var trevlig. Kalaset var skoj, alltid kul att träffa mina syskonbarn. Syrrans äldsta är väl typ nästan 2 meter men kommer alltid ut och kramar sin gamla moster*hihi*. Måste säga att jag beundrar min syster och hennes man, de jobbar som familjehem, jourhem. Plus att de juh har 3 egna ungar. Helt otroligt att sånt måste finnas egentligen, att man inte tar hand om sina barn man satt till världen. Där finns orättvisan, att en del skaffar barn som de inte tar hand om, sen finns det underbara människor som skulle ge allt för att få en bebis!! Det är vad jag tycker iaf!!!! Så de så!!!!


Idag är det kvällspass som gäller, jobbar varannan kväll och dag denna vecka. Men är ledig fredag-söndag, det ska bli skönt.Mannen kommer juh på besök, så jag hoppas veckan går fort..ler


Imorgon är det styrelse möte med sektionen, vilket ska bli spännande, att få se hur det mötet slutar..ler


Kaffe dax!!


Kram kram

Av Lotta - 15 februari 2009 08:48

Denna helg har jag varit ledig. Har inte gjort förvånatsvärt mycket. I fredags var jag hem till en jobbarkompis, vi drack lite vin och snackade, det var mycket trevligt, men skönt för jag kom hem i skaplig tid.


Idag blir det kalas, min systerdotter fyller 11år, herregud vad dom växer!! Sen har jag lovat S och hjälpa henne med ett arbete i skolan, så det ska jag titta lite på. S berättade en rolig sak denna vecka. Att hon och hennes sambo väntar barn, beräknat till augusti nån gång. Är så glad för hennes skull, för sist gick det inte hela vägen.


Mannen har varit bortrest i helgen, men kommit hem nu. Vi ska iaf ses nästa helg och det ska bli underbart!! Har haft mina funderingar på vart han står, har nog tolkat hans sms lite för mycket. Men det är juh pga man blivit sårad såå många gånger förut, lite som att man ställer sig i beredskapsläge för ännu ett misslyckande.


I torsdags var jag i Stockholm på kurs. Värderingskurs, där vi ska utbilda och vägleda våra arbetskamrater, men även hur vi bemöter brukare och anhöriga. Mycket intressant tycker jag, för det finns alltid behov av sånt.

Jobbet med vår planeringstavla tog längre tid än väntat. Var på jobbet över sju timmar, skulle först inte få nån ersättning, för det är inte min uppgift egentligen och att det skulle varit klart för länge sen. Men sen skulle jag få ta ut det i komp så det är bra, kan plocka nån halvtimme här och där...


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ta mig ut i det fina vädret..


kram kram

Av Lotta - 9 februari 2009 09:57

Igår var jag riktigt trött efter helgens jobb, så jag kom i säng i skaplig tid. Men vaknade till vid fyra tiden imorse, men lyckades somna om. Masade mig upp runt åtta tiden, bunkrade med kaffe och morgonblaskan. Har suttit här vid datorn en stund, tänkte ta mig en promenad i det vackra vintervädret.

Måste förbi jobbet, trots att det är min lediga dag. Akut hjälp för att fixa i ordning vår planeringstavla.. suck. Men vad ska man göra ???


Sen vad som händer under dagen får vi se.. blir nog lugnt för att varva ner och återhämta krafter för ny arbetsvecka. På torsdag är det utbildning i Stockholm, det ska bli skoj. Det handlar om värderingar gentemot brukare och bland personal. En utbildning som kan behövas. Sen våningsmöte på onsdag. Ser framemot helgen som innebär ledighet och lugn.


Nä nu ska jag fixa i ordning mig och klä mig varmt för en promenad.


Kram kram


Av Lotta - 7 februari 2009 15:29

Bättre sent än aldrig... lr!!??*hoppas*


Resultatet...

Av Lotta - 7 februari 2009 15:21

Jag inte skrivit på ett tag!!*skäms* Men har inte haft lust eller ork och det är  väl det som är meningen, eller man kanske ska plita ner nåt trots ovilja... vet inte riktigt..ler


Måndags var jag på medarbetarsamtal, det gick bra, fick beröm av min chef. Hon frågade om jag inte skulle läsa till sjuksköterska, men jag svarade nej, men blev glad för att hon ställde den frågan. Hontrodde nämligen att jag skulle bli en bra syrra..ler...


Varit ledig onsdag och torsdag, då har jag inte gjort mycket... slöat.. Gud, så skönt det är!!*L*


Igår jobbade jag kväll, fick besök av mannen. Vet inte vad jag ska kalla honom. Vet inte om vi är ett par eller om vi är på dejtingstadiet än...hehe.. Men kallar han mannen tillsvidare iaf. Nu dröjer det två veckor tills vi kan ses, suck... Men men det går nog det oxå.


Nä ska dricka lite mer kaffe och sen traska tillbaka till jobbet för ett par timmar till.


Ha en underbar kväll!!


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards