Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Lotta - 27 februari 2009 18:48

Var på bio med min brors son som är åtta år. Har glömt hur åtta-åringar kan vara!!*L* Han är juh en kopia av min bror, myror i brallan, ett under att han kunde sitta "nästan" still under hela filmen..haha

Vi såg Bolt, den var superbra, rekommenderas starkt.


Snart dax för biobesök nummer två, "Män som hatar kvinnor"... ler


Ha en underbar fredag..


Kram kram


Av Lotta - 27 februari 2009 08:18

Åh idag är jag ledig, det är skönt. Fick ingen sovmorgon direkt, men det gör inte så mycket för jag har en del saker på agendan idag.

Igår fick jag massage på jobbet. Åh, det var helt underbart, men blev lite yr och mosig efteråt, men det kan bero på att hon hittade lite knutar och annat smått och gott i mina axlar och rygg..


Idag ska jag gå med min brorsson på bio, vi ska äta på Mc Donald´s oxå, han fick bestämma. Hade hoppats på att han sagt Spicy Hot lr nåt *fniss*. Men vad kan man begära av en 8-åring. Det ska bli mysigt och skoj.

Sen ikväll ska T och jag på Stieg Larsson filmen, "Män som hatar kvinnor". Det ska bli skoj, har juh läst böckerna.


Men det blir lugnt hela helgen, för jag jobbar delad tur lördag och söndag. Men det är bara bita ihop, den här veckan är snart slut och då är det bara 4 veckor tills den kommer igen. Det gäller att se till det positiva!!*asg*


Min kompis S som var gravid, var förresten på undersökning i måndags, hon fick lyssna på hjärtljud. Så nu håller jag tummarna att inget tok händer. Men jag tror på det här, känns bra. Är glad för hennes skull, hennes syster är oxå gravid. Så skojigt för dom att få nästan samtidigt.


Nä pimpla lite mer kaffe och sen röja lite och dra iväg. Tänkte strosa en stund på stan, behöver köpa lite små saker.

Kram så länge

Ovido - Quiz & Flashcards