Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Lotta - 15 februari 2009 08:48

Denna helg har jag varit ledig. Har inte gjort förvånatsvärt mycket. I fredags var jag hem till en jobbarkompis, vi drack lite vin och snackade, det var mycket trevligt, men skönt för jag kom hem i skaplig tid.


Idag blir det kalas, min systerdotter fyller 11år, herregud vad dom växer!! Sen har jag lovat S och hjälpa henne med ett arbete i skolan, så det ska jag titta lite på. S berättade en rolig sak denna vecka. Att hon och hennes sambo väntar barn, beräknat till augusti nån gång. Är så glad för hennes skull, för sist gick det inte hela vägen.


Mannen har varit bortrest i helgen, men kommit hem nu. Vi ska iaf ses nästa helg och det ska bli underbart!! Har haft mina funderingar på vart han står, har nog tolkat hans sms lite för mycket. Men det är juh pga man blivit sårad såå många gånger förut, lite som att man ställer sig i beredskapsläge för ännu ett misslyckande.


I torsdags var jag i Stockholm på kurs. Värderingskurs, där vi ska utbilda och vägleda våra arbetskamrater, men även hur vi bemöter brukare och anhöriga. Mycket intressant tycker jag, för det finns alltid behov av sånt.

Jobbet med vår planeringstavla tog längre tid än väntat. Var på jobbet över sju timmar, skulle först inte få nån ersättning, för det är inte min uppgift egentligen och att det skulle varit klart för länge sen. Men sen skulle jag få ta ut det i komp så det är bra, kan plocka nån halvtimme här och där...


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ta mig ut i det fina vädret..


kram kram

Ovido - Quiz & Flashcards