Alla inlägg under oktober 2008

Av Lotta - 15 oktober 2008 18:13

Ja, jag har fortfarande inte kommit på vad du vill, det verkar knappt så du vet det själv.  Men du vet vart jag står iaf, så det kan du aldrig förneka. Men jag fattar inte varför man inte kan vara rak och ärlig, eller ser du inte själv ditt beteende??


Men tänker inte springa efter dig, du får göra som du vill, det är upp till dig, men du vet hur mycket jag värdesätter ärlighet!!

Men jag är van, måste nog har träffat alla killar till idioter. Tror jag har en guldmedalj ligger här hemma nånstans!!*asg*

Men det är tur att man har sina vänner som gör en glad och låter inte deppa ihop!! 


Åh, bara 2 dagar kvar att jobba sen är det helg, med ledighet.

Idag slutade min praktikant, hon har gått med mig sen i januari. Hon läser vård/ svenska och varvar detta med praktik, tre veckor i skola och tre veckors praktik!! Åh, det kommer kännas konstigt att hon inte är hos oss. HOn har verkligen genomgått en förändring, en personlig genom att ta egna initiativ och språklig, att hon förstår tal och det som sägs. Hon den gulliga hade köpt en Aladdin ask åt mig!! Som att jag behöver den`!!??? Den ligger längst in i mitt skafferi och är faktiskt inte ens sugen på den!!


Nä nu ska jag dricka mitt kvällskaffe och ladda för en teve kväll!!!



Av Lotta - 14 oktober 2008 11:14

Känner mig verkligen sliten efter helgen. Var hur trött som helst igår, somnade två gånger på soffan, innan jag masade mig till sängen.


Är ledig idag, men ska iväg på utvärdering om min utbildning jag gick, har ingen större lust att gå ut alls idag.


Ja vad ska man säga.. Nä det är vore konstigt om allting skulle vara annorlunda. Att från ena dagen till den andra vända på handen, ändra attityd, att inte höra av sig eller vara kort i telefon. Ja, det känns juh igen. Undrar hur dum jag kunde vara att tro att denna gång skulle bli annorlunda!!??


Men men, jag har fattat vinken, låter dig vara... Du har precis bevisat att du är som alla andra killar, en egoistiskt idiot!!!


Dax för kaffe!!! Kram

Av Lotta - 12 oktober 2008 22:46

Har nästan genomfört min värsta jobbar helg. Ja det har flytit på bra, men det har varit en del att göra. Det som hör till äldrevården, god omvårdnad...

T hämtade mig på min rast, vi åkte till Hälla och shoppade lite. Blev ett par nya jeans, sen var vi på IKEA, inhandlade värmeljus. De går åt som smör i solsken nu när hösten är här. Det är mysigt att tända ljus och sitta i soffan och glo på teve.


Nu är det dax för sängen, börjar sju imorgon.


Sussa sött!!

Av Lotta - 11 oktober 2008 14:00

Japp, då var det dax igen då att jobba helg. Jag har juh haft lyxen att vara ledig 4 helger nu, så det är rätt skönt att jobba helg faktiskt. Det är juh helt annat än dag/kväll.


Igår var jag hos T , vi käkade tacos,kollade på Idol och drack lite vin, trevligt var det iaf. Höll nästan på att försova mig, klockradion slog inte igång ordentligt, men som tur var vaknade jag till vid sju, började jobba halv åtta.


Mmm, min sötis var förbi med ett datorbord som han hade till övers...ler...Han är snäll han!!!*L*


Nu ska jag rafsa ihop nåt att äta kanske...


Kramis

Av Lotta - 8 oktober 2008 11:40

Det var ett tag sen jag skrev och nyfikenheten hos vissa ska jag väl stilla!!*L*

Mm, har träffat nån.. ler. Ja, vad ska man säga, denne man har tagit mig med storm. Trodde inte att det fanns såna killar, eller trodde att alla bra var upptagna!!*L* Vi är juh fortfarande på dejtingstadiet, men jag har inte bråttom nånstans iaf. Vi har inte gjort mycket dom här dagarna vi setts, ätit god mat, glott på teve och bara varit!! Härligt härligt!! Så nu får vi se vart detta leder eller inte...


Men har märkt att jag har svårt att släppa den där skölden man har för att inte bli sårad, den som gör att man känner sig stark. Det är jobbigt ibland, för man vill inte uppfattas som stel och konstig. Att man har den här skölden beror juh på tidigare erfarenheter i livet, men ändå har man lärt sig att det finns bra killar som inte är players...



Ska jobba kväll idag.. orkar inte. Det är så att vi ska ha Surströmmingsfest för brukarna. Ja och det är juh jag som ska fixa det. Men gud, är folk helt tappade, verkar inte kunna ta egna beslut!!!!  Kände att jag blev sur och irriterad när dom ringde från jobbet, men det skiter jag i, för jag är ingen och varför göra så stor grej av det när det är hur lätt som helst att fixa....



Nä en dusch och lite kaffe innan man ska till jobbet!!! Wish me luck!!



Kram kram



Av Lotta - 4 oktober 2008 12:06

Igår ringde en kompis och frågade vad jag skulle göra, hon och hennes pojkvän skulle ner på AW. Så jag hängde på, för det var Rydell&Quick, helt suveräna var dom!! Vilket ös!! Höll på att svimma när jag kom ner vid halv sex, kön var hur lång som helst, men som tur var gick det relativt fort. Där inne träffade jag massor med folk som jag inte sett på länge..... Träffade även en annan person, den personen som jag har under en veckas tid pratat med intill sena natten. Ja, vad ska man säga, underbart är det iaf. *L*


Nu ska jag fixa lite mat och sen ta en dusch!! Ha det bäst!!


Kram

Av Lotta - 3 oktober 2008 10:25

Igår kväll var jag juh på klädparty, jag "råkade" juh handla lite kläder. Som ska hämtas nästa vecka!!*L*


Igår pratade jag i telefon i över 4 timmar, kom inte i säng före 2, så jag sov till tio imorse!! Men det gör mig inte nåt, känns inte som att vi pratar så länge. Helt otroligt att man kan ha så mycket lika tankar och funderingar!!*L*


Att göra idag är att åka till apoteket, kolla lite på stan och sen hem och städa av lite. Kvällsplaner har jag inte hunnit med en, vet inte ens vad jag ska göra i helgen!!! Men det gör mig ingenting, skönt att bara vara!!!


Kram

Av Lotta - 2 oktober 2008 16:56

Idag var det kurs via jobbet. Social dokumentation, vi skulle lära oss hur man ska dokumentera. Vi var 3 st från jobbet, i och med denna kurs är vi nu oxå Dokumentstödjare. Intressant och lärorikt faktiskt.


Nu dricker jag lite kaffe och ska masa mig in i duschen, ikväll är det klädparty!!

S. ringde igår och talade om att hennes katt ligger på Strömsholm med sond!!*plutten* Så jag håller tummarna för att han ska bli bra!!!


Imorgon är jag lediiiig!!! Skönt ska det bli, ska sova ut imorgon. Har gått och lagt mig riktigt sent flera dagar denna vecka!!! Men det har det varit värt!!! *ler*


Kram i höstrusket!!

Ovido - Quiz & Flashcards