Alla inlägg den 29 april 2009

Av Lotta - 29 april 2009 08:36

Har inte haft ork eller lust att skriva nån blogg. Det verkar vara ganska vanligt tror jag. Veckan på jobbet har varit tung av olika anledningar, men det verkar lätta nu. Ibland önskar jag att jag jobbade mindre procent så jag slipper tillbringa så mycket tid där när det är som det är. Men samtidigt är jag glad över min heltid, men det är tungt för man får dra hela lasset nästan själv ibland.


Mitt legitimation har inte dykt upp, både ringt till Polisen och varit där. Igår fick jag gå in på banken för att hämta ut pengar, det har jag nog inte gjort på herrans massa år. Märks att man har inte tålamod för att sitta och vänta tills det blir ens tur.


Imorgon blir det till att åka ut till mamsen och pappsens stuga efter jobbet. Får se om vi grillar eller nåt. Sen är jag ledig fredag lördag och söndag!!! Ska bli såååå skönt!! Ska faktiskt demonstrera i år på första maj. Har inte gjort det på en herrans massa år. Inte sen jag var liten iaf...


Nu ska jag fixa lite här hemma, för det ser ut som ett bombnedslag här just nu. Väntar oxå på bredbands killarna, dom som var och satte in bredbandet som min hyresvärd gjort avtal med. Jag hatar att sitta och vänta på att de ska komma, vet aldrig när. Men efter nio iaf, borde de dyka upp.


Ha en underbar dag!!


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards