Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Lotta - 6 maj 2009 09:33

Ja det  börjar bli allt glesare mellan mina blogg inlägg. Har verkligen inte haft nån lust. På Valborg var jag ut till mina föräldrars stuga, mysigt och trevligt faktiskt. Sen helgen har jag bara tagit det lugnt, mest funderat på allt och ingenting.

Har insett att sånt som gör mig ledsen eller får mig att må dåligt ska jag ta bort, gäller mest personer. Ibland känner jag att jag får ge så mycket åt vissa, att det finns ingen förståelse alls för att man inte har tid eller ork att ses. Oftast beror det på att man är singel, man ska tydligen orka och inte ha något liv då.

 Just nu har vi det riktigt tungt på jobbet, av olika orsaker. Känner att jag skulle vilja byta jobb för ett tag, komma bort därifrån och få nya friska tag. För jag trivs annars på min arbetsplats men inte som det är nu. Känns tungt när alla inte dra sitt strå till stacken, utan vi är några få som drar det tyngsta lasset.  Vi ska ha våningsmöte idag, får se hur det går, annars kommer jag nog begära förflyttning tror jag, känner just nu att det inte är roligt längre utan bara tungt.


Nu ska jag pimpla kaffe och vänta på morgon blaskan, som inte låg innanför dörren imorse, tydligen kom dom inte in i porten. Så jag fick iklädd pyjamas brallor traska ner två trappor för att se om den låg vid porten. Men det fattar väl vem som helst att den inte gjorde det. Så hoppas jag får den snart, men man ska aldrig ta nåt för givet.


Ha en fortsatt bra onsdag.


kram kram

Ovido - Quiz & Flashcards